Costa Blanca

Costa Blanca

Alicante

Provinsen Alicante ligger på den iberiska halvöns östkust och är den sydligaste provinsen i Valencianska gemenskapen. Costa Blanca sträcker sig längs Alicanteprovinsen från Denia i norr till Pilar de La Horadada i söder. Regionens internationella flygplats är El Altet, med direkta destinationer inom Europa och till andra huvudstäder utanför Europa. Alicante bildar tillsammans med Elche och fyra andra kommuner ett storstadsområde. Levande städer och moderna turistanläggningar, typiska medelhavsbyar där tiden tycks ha stannat, oändliga gyllene stränder och kristallklart vatten, en frodig kustlinje som erbjuder imponerande klippor och vikar. Området är också rikt på grönsaker och trädgårdar, bland annat på grund av det geografiska läget och det gynnsamma klimatet.

Inte långt från kusten finns de naturliga saltplattorna och saltsjön som består av en unik natur, liksom bergskedjor och skogar av enorm skönhet. Provinsen har mer än 320 soldagar med en medeltemperatur på 20 grader under hela året. Alicante är den fjärde mest befolkade provinsen med cirka 2 miljoner invånare. Provinsen tar emot mer än 5 miljoner turister per år.

Hem i Solen hjälper dig köpa hus och lägenhet i Alicante. Kontakta oss via vårt kontaktformulär, eller ring oss direkt för mer information.

KÖPA HUS ELLER LÄGENHET I ALICANTE

Provinshuvudstaden Alicante är idealiskt beläget mellan de pittoreska bergen och Medelhavet. Att köpa lägenhet eller hus i Alicante är perfekt för dig som uppskattar en rik kulturell upplevelse. Området har en fascinerande historia som återspeglas i mäktiga monument, museer och katolska katedraler med vacker barockarkitektur. Här finns även ett stort utbud av restauranger, maffiga köpcentrum och eleganta strandpromenader som bjuder in dig att upptäcka charmen hos provinsens dolda skatter. Kontakta oss för mer information om att köpa lägenhet eller hus i Alicante.

KÖPA HUS ELLER LÄGENHET I TORREVIEJA

Att strosa genom gamla städer, låta sig förföras av de mysiga hamnarna eller beundra det varierande landskapet är några av de saker som provinsen Alicante kan erbjuda dig. Torrevieja som ligger i Alicante är känt för sina långa och breda vita stränder. Det finns utmärkta kommunikationer och förbindelser med snabba tåg, cirka 3,5 timmar från Madrid. Att köpa hus eller lägenhet i Torrevieja är ett klokt val för dig som uppskattar ett härligt varmt klimat året om. Många hus i Torrevieja är designade med utomhusklimatet i åtanke genom rymliga terrasser, trädgårdar eller takterrasser, där man kan njuta av de soliga dagarna och milda kvällarna.

Tveka inte på att höra av dig till vårt team på Hem i Solen för mer information om att köpa hus eller lägenhet i Torrevieja.

Bostäder

WhatsApp