Om oss

Om oss

Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen

HEM I SOLEN är ett svensk-spanskt företag ansluter till spanska byggföretag som har varit etablerade på marknaden för länge sedan. 

Vi är högkvalificerade specialister och vi kan hjälpa dig kostnadsfritt att skaffa en fastighet eller göra en investering. Våra erbjudanden kommer direkt från byggherrarna! Vi erbjuder ett brett utbud av fastigheter. Vi har marknadsfört framgångsrikt till utländska investerare som vill köpa fastigheter eller investera längs den spanska Medelhavskusten främst Costa Blanca och Costa del Sol samt Mallorca.

Vi har även börjat främja mycket intressanta investeringsprojekt i Florida, USA, med mycket attraktiva avkastningsmöjligheter på investerat kapital.

Varför ska du välja oss?

Oavsett om du köper för att investera eller för nöjes skull kan vårt nätverk ge dig råd och tjänster du behöver. Vår filosofi är att hitta en fastighet som bäst passar dina behov och sedan slutföra köpet med minsta möjliga krångel.

Vi kommer att noggrant analysera vad du söker och att använda våra kunskaper och expertis för att matcha dina behov. Vårt företag tillsammans med våra partner marknadsför och säljer fastigheter längs den spanska Medelhavskusten och på Mallorca.

Våra affärspartner är huvudsakligen byggherrar med lång erfarenhet på marknaden. Vi har ett gott samarbete med starka och etablerade finansinstitut och vi kommer att kunna tillgodose dina finansiella behov för att investera i spanska fastigheter. Vi erbjuder en belåning mellan 60-70 procent. Vi guidar dig noggrant genom köpprocessen och förklarar alla alternativ som står till buds. Vi kan tillhandahålla all juridisk och finansiell rådgivning du behöver, från kvalificerade oberoende yrkesmän som är baserade på plats.

När du väl har hittat ditt hem under solskenet agerar vi snabbt och effektivt för att slutföra köpet. Det finns ingen risk och inga bekymmer, vårt välutbildade team ger dig alla råd och allt stöd du behöver. Byggherrarna och promotorerna tar på dina vägnar på sig ansvaret för hela det avtalsmässiga åtagandet.

Vi erbjuder:

offer icon 01
Enkelhet
offer icon 02
Trygghet
offer icon 03
Kunskap
offer icon 04
Bred portfölj
offer icon 05
Starkt professionellt
nätverk
offer icon 06
Svensktalande personal
WhatsApp