Sälj med oss

Sälj med oss

1. Specialister på den spanska Medelhavskusten

Hem i Solen har arbetat inom fastighetsbranschen i 20 år, med fokus på Medelhavskusten: Costa Blanca, Costa del Sol och Mallorca. Vi känner till varje hörn i detalj, dess särdrag, klimat, gastronomi och mycket mer. Genom att analysera dina behov i detalj kommer vi att maximera kvaliteterna hos din fastighet till salu och dess läge.

2. Spridning på den internationella fastighetsmarknaden

Människor från hela världen letar efter en stad vid Medelhavskusten där de kan njuta av sin semester eller pension. Våra fastighetsmäklare marknadsför ditt hem på den internationella fastighetsmarknaden. Vi lägger ut ditt hus på de största europeiska portalerna så att du kan hitta en köpare på kortast möjliga tid.

3. Professionell fotorapportering

Det är mycket viktigt att sätta bilderna i scenografi när du presenterar din fastighet för omvärlden. På Hem I Solen kan vi skapa en fotografisk rapport som framhäver din fastighets kvaliteter. Med attraktiva och lysande bilder ökar vi antalet intresserade kunder.

4. Omfattande rådgivning

Genom att anlita vår fastighetsbyrå behöver du inte oroa dig för någonting. Vår hantering av försäljningen av en fastighet börjar och slutar med att kunden är nöjd. Därför kommer vi alltid att ge dig råd om det bästa beslutet att erbjuda din fastighet till någon annan.

5. Öka SEO för din fastighet

För att göra din fastighet till salu mer synlig på Internet förbättrar vår avdelning för marknadsföring online din fastighets positionering på Google och andra sökmotorer. Vi använder de mest innovativa SEO-tekniker för att optimera den maximalt. Ju bättre den är placerad, desto större är chansen att du får förfrågningar.

WhatsApp