Tjänster

Tjänster

Bolaget Hem I Solen - köpahusispanien.com erbjuder dig den mest lämpliga fastighetstjänsten för ditt hem

I vår fastighetsbyrå erbjuder vi olika tjänster för att hjälpa dig att fatta ett köpbeslut i trygga händer:

Fullständig bearbetning av fastigheten

Fullständig bearbetning av fastigheten

Hem I Solen är noga med att göra alla relevanta procedur vid köp och försäljning av en fastighet. Allt som kan innebära en dyr uppgift för kunden tar vår Real Estate i Spanien hand om. Vi kommer att effektivisera processen så att kunden kan njuta av sitt nya hem vid Medelhavets kust.

Notarius publicus

Notarius publicus

Vi förser dig med all nödvändig dokumentation för att du ska kunna presentera den för en notarie. Detta byråkratiska steg kan vara något komplicerat, så våra fastighetsmäklare kommer alltid att ge dig råd, det bästa beslutet för att köpa en bostad.

Översättning av dokument

Översättning av dokument

Nasza firma Real Estate w Hiszpanii ma długie doświadczenie w kontaktach z klientami pochodzenia zagranicznego. Nasi profesjonalni pracownicy wraz z naszym Partnerem mogą dostarczyć całą wymaganą dokumentację, w odpowiadającym im języku. Sprawianie, że klient czuje się komfortowo w rozwoju zakupu nieruchomości jest kluczowe dla firmy Hem I Solen. I z tą usługą pomagamy. 

NIE Ansökan och öppnande av konto

NIE Ansökan och öppnande av konto

Om du kommer från ett annat land än Spanien hjälper vår fastighetsbyrå dig att ansöka om ett dokument för utländskt identitetsnummer (NIE). Dessutom kan vi också ta hand om att begära en banköppning för att alla betalningar eller inkomster som tas emot utförs säkert i Spanien. 

Marknadsföring av ditt hem

Marknadsföring av ditt hem

Hem I Solen Company delar din bostad med olika nationella och internationella fastighetsportaler för att hitta en köpare på rekordtid. Vi kan också använda andra marknadsföringsstrategier så att ditt hem får ännu mer uppmärksamhet.

Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning

När försäljningen av fastigheten har behandlats kan vi följa upp den för att vid behov formalisera eventuella ändringar av leverans, fastighetsinnehav, skatter, samhälle osv.

Våra mål:

  • Planera köpet/försäljningen tillsammans med kunden.
  • Söka finansiering för köpet.
  • Underlätta köpprocessen med förfarandena och förenkla den för köparen..
  • Se till att allt är lagstadgat och att det finns tillräckliga garantier..
  • Enkelt: Bra service från början till slut och efter köpet..
  • Vi erbjuder kostnadsfria tjänster under det första året för praktiska frågor som rör hemägande på plats.
WhatsApp