Costa del Sol

Costa del Sol

Málaga

KÖPA HUS I MALAGA

Costa del Sol sträcker sig längs kusten i provinsen Malaga och är känt över hela världen för sina golfbanor, med hela 33 stycken i drift. Costa del Sol består av flera städer, bland annat San Pedro de Alcántara, Estepona och Marbella, med Málaga som största stad. Detta område bestod en gång i tiden endast av traditionella vitkalkade andalusiska byar, belägna längs kusten och i inlandet, med Sierra Blanca-bergen som bakgrund. Idag har området en väletablerad infrastruktur med ett stort vägnät, tågförbindelser och den nyligen utbyggda flygplatsen i Malaga. Costa del Sol har också en snabb förbindelse mellan Malaga och Madrid med snabbtåg på ca 3 timmars restid.

Att köpa hus i Malaga är det perfekta valet för dig som eftersträvar en livsstil som smälter samman modern stadspuls med en avslappnad och kulturell atmosfär. Med stadens utvecklade infrastruktur är det även smidigt att ta sig runt och upptäcka andra regioner i Costa del Sol. Hus i Malaga är kända för sin andalusiska arkitekturstil och vackra innerträdgårdar. De talrika golfbanorna kan vara ett plus i kanten för dig som är golfintresserad! Kontakta oss på Hem i Solen för mer information om att köpa hus i Malaga.

KÖPA LÄGENHET I MALAGA

Staden Málaga och städerna Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, San Pedro de Alcántara, Estepona och Marbella ligger alla vid denna kust. Området har kommit att bli ett riktigt internationellt turistmål, inte bara för sina vackra stränder och otaliga golfbanor, utan också för sitt kulturarv och sin infrastruktur. Området omfattar nu ett antal orter och läckerheter som bildar ett band längs kusten, bestående av låga vitkalkade villor och bostadsområden med flerbostadshus utformade i andalusisk stil.

För dig som överväger att köpa lägenhet i Malaga erbjuder detta område en unik möjlighet att integrera sig i den rika kulturen och det natursköna landskapet. Många lägenhetskomplex i Malaga erbjuder ofta gemensamma faciliteter som poolområden, trädgårdar och gym. Att köpa lägenhet i Málaga ger dig verkligen en livsstil med soliga dagar, modern bekvämlighet och möjligheten att uppleva stadens kulturella rikedom. Kontakta oss för mer information om att köpa lägenhet i Malaga.

Bostäder

WhatsApp